produk

cet témbok luar / Bahan baku pikeun cet témbok luar / émulsi Styrene-akrilik pikeun ngawangun cét batu luar HD604

pedaran pondok:

Organisasi kami ngutamakeun administrasi, pengenalan tanaga berbakat, sareng ogé pangwangunan pangwangunan tim, ngusahakeun upaya pikeun ningkatkeun kesadaran standar sareng tanggung jawab anggota pagawé. Bisnis urang hasil ngahontal Sertifikasi IS9001 sareng Sértipikasi CE Éropa tina Harga Grosir Cina Cina Self-Crosslinking Cai Dumasar Resin Akrilik pikeun Perekat Tekstil, Kami bakal ngabagéakeun sadayana klien dina industri boh di bumi sareng di mancanagara pikeun gawé bareng, sareng nyiptakeun caang kahareup babarengan.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka:

Bahan ieu dianggo pikeun produksi lacquer lacquer. Imitasi kuat tiruan batu alam, marmer, granit kandel tipe bubur slurry. Warna alami, sareng tékstur batu alam, rupa-rupa desain grid line, tiasa nyayogikeun rupa-rupa tilu Struktur pola bentuk -diménsi, sacara visual tiasa nyorot kaanggunan sareng kaéndahan anu maha suci di sakumna gedong, mangrupikeun pilihan anu paling hadé tina témbok éksternal ngagantung garing

Indikator kinerja
Penampilan cairan biru ngora
eusi padet 45 ± 2
Viskositas.cps 2000-8000CPS
PH 7.0-8.0
Suhu Pembentukan Film Minimal (MFT) 20-22

Aplikasi:

Tiasa dianggo pikeun produksi lacquer témbok luar bangunan.

Kinerja:
Émulsi Styrene-acrylic, résistansi scrubbing anu hadé sareng résistansi cai.

Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan urang nyerep sareng nyerna téknologi anu maju pisan sami di bumi sareng luar negeri. Samentawis éta, staffs bisnis urang sakelompok ahli ngahaturanan kana kamekaran Pabrik ngadamel China Solid Rain Potassium Acrylate for Sale Potassium Polyacrylate Harga Hydrogel pikeun Pertanian pikeun Plant / Tangkal / Pepelakan / Transplantasi / Ngirangan Cai / Stabilizer Taneuh, Naon waé kabutuhan ti anjeun gé dibayar ku bewara anu pangsaéna!

Pabrik ngadamel Cina Kalium Polyacrylate, Kalium Acrylate, kasadiaan kontinyu produk kelas tinggi dina kombinasi sareng layanan pra-penjualan sareng purna jual kami anu hadé mastikeun daya saing anu kuat dina pasar anu beuki global. ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng silih kasuksésan!


Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (1)

Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (2)

Styrene-acrylic emulsion for building exterior stone paint      HD604 (3)

building exterior stone paint  (1)

building exterior stone paint  (2)

building exterior stone paint  (3)

building exterior stone paint  (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami